Forbrukslån vs. lån på hus

Posted on Posted in Nyheter, Penger

Forbrukslån vs. lån på hus
De fleste får ikke tak i en halv million hvis de ikke tar opp mer lån. Spør du din far om en halv million kroner så kan han nok låne opp huset sitt med en halv million kroner slik at du kan låne dette beløpet. Problemet med dette er jo at din far plutselig må betale mer på huset. Mange drømmer om å bli gjeldfri når de blir eldre og ikke ta på seg en risiko, en risiko det er å ta opp lån for at andre skal bruke det.

Hvor mye penger trenger du egentlig? Der faller hammeren på hodet. For og ikke bry andre kan det være smart og heller ta opp et lån selv. Tar du opp et billig forbrukslån er du ansvarlig for lånet. Det er ikke din far med sitt hus eller noen andre som også har hodet under hammeren. Det er kun deg. Dette gjør at du også blir mye mer selvstendig av å ta opp lånet. Du er sjefen og du kan gjøre som du vil. En stor fordel med forbrukslån er at du styrer.

Bruk pengene fornuftig

Når du først har tatt opp ditt første forbrukslån er det smart å bruke pengene på en smart måte. Hva er nå en smart måte å bruke pengene på? Ikke bruk pengene på noe som faller fort i verdi. Bruk pengene på noe som holder seg i verdi eller til og med stiger. Det er derfor smart å bruke pengene på oppussing eller andre type verdiøkende aktivitet som også øker ditt velvære. Invester i en god ide. Da kan fort pengene få ben å gå på. Tenk smart og bruk litt tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *